27/04/2024

NAPOMENA

4 min read

FOTO: A.H./OŠ "Mirsad Prnjavorac"

Dragi naši učenici, roditelji, nastavnici
Želim vam se zahvaliti na uspješnom provođenju online nastave u protekle dvije sedmice. Nismo ovo očekivali, niko od nas nije bio spreman na sve ovo, niko nije vjerovao da će online nastava trajati ovako dugo, ali traje …
Kao i mnogo puta do sad mi smo se uspješno snašli, iskoristili sva svoja znanja, mogućnosti. Pokušajmo razumjeti jedni druge! Nikom od nas nije lako.
Znam da se kolege nastavnici pripremaju po nekoliko sati za ovakav vid nastave, znam da je za ovaj vid nastave potrebna mnogo veća priprema nego u redovnom nastavnom procesu. Zbog toga vas sve molim da budete strpljivi. Nastavnike molim da prilagode svoje gradivo za ovaj vid nastave i da nikako ne postavljaju preteške zadatke i ne daju loše ocjene. Učenike molim da redovno pristupaju online nastavi, da redovno rade postavljenje zadatke, da obavezno nađu vremena da se odmaraju. Naše roditelje molim da pomažu našim učenicima i da im budu podrška u savladavanju gradiva.Ukoliko svi budemo odgovorni nećemo puno propustiti u nastavnom gradivu, sačuvat ćemo naše zdravlje i zdravi se vratiti u svoje školske klupe. Pred nam je period iskušenja, ali lakše ćemo ih prebroditi zajedno. U želji da vam olakšamo vaše probleme na raspolaganju su vam:
Sekretar skole:Adis Mulaosmanović : sekretarmp@hotmail.com
Pedagog škole:Amela Jašarević i Alma Hadzović-Boloban: pedagogmp@hotmail.com almahboloban@gmail.com
Psiholog škole: Lutvija Sirćo mppsihologica@gmail.com
Pomoćnik direktora: Halilović Aiša mppomocnik@gmail.com
Direktor škole: Sabiha Salčin mpdirektorica@gmail.com
Slobodno nam se javite, a mi ćemo se truditi brzo vam odgovoriti. Čuvajte svoje zdravlje, čuvajte našu djecu, sve će ovo proci i naši učenici će ubrzo trčati našim lijepim dvorištem, i našim hodnicima. Direktorica:
Sabiha Salčin